Wie is Saleswear

Saleswear ontwerpt en produceert kleding voor de zakelijke markt. Daarnaast levert Saleswear zakelijke bedrijfskleding direct uit voorraad.

HORECA & HOTELLERIE

Welke eerste indruk wil je je gasten meegeven? Wanneer het personeel zich prettig voelt in hun kleding, stralen ze dat ook uit. Door goed te luisteren naar de specifieke wensen van de medewerkers en daarop in te spelen komen we tot verrassende voorstellen.

RECEPTIE & TOURISME

We bieden voor de heren en dames het zogeheten duo-concept aan.

WERKKLEDING

Werkleding van Saleswear is van hoogstaande kwaliteit. Wij zijn o.a. officieel dealer van het workwear merk Helly Hansen. Met zijn hoogwaardig technisch doek en functionele eigenschappen bent u verzekerd prettig te werken onder welke arbeidsomstandiheid dan ook.

PROMO & WELNESS

Naast de corperate collecties biedt Saleswear een ruime keuze aan promo-collecties aan. Organiseer je een event en zoek je daar passende look bij? Wij spelen in op de laatste mode trends.

Services


KLEDING PASSEN OP HET BEDRIJF, OF BIJ ONS IN DE STUDIO, ALLES IS MOGELIJK

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

WERKWIJZE


    • KENNISMAKING

  • VOORSTEL

  • VOORSTEL

  • COLLECTIE & LOGO’S SAMENSTELLEN

  • INVENTARISATIE VAN DE MATEN

  • WIJ GAAN AAN DE SLAG

  • IMPLEMENTATIE OP NAAM

Collectie

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden, hebben we hieronder een selectie gemaakt van de collecties die wij verzorgen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Contact opnemen

 

 

Klanten

Een selectie uit onze krantenkring.

PARTNERS
De eindgebruiker is zich steeds meer bewust van duurzaamheidsvraagstukken. Men wil weten onder welke omstandigheden de producten worden vervaardigd. Saleswear werkt bewust met een aantal fabrikanten samen die verantwoord ondernemen en onder toeziend oog van deze standaarden produceren.

CONTACT

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jullie kunnen betekenen? Bel of mail ons voor meer informatie.

info@saleswear.nl
+31 6 462 864 48

Geef een reactie